WEEK 7 What You Know - Two Door Cinema Club

Marije: "Een jongen uit mijn klas liet dit liedje aan me horen, en ik heb er daarna 2 dagen lang nonstop naar geluisterd. Het is echt zo'n feel good song :) Als je dit nummer leuk vindt, moet je zeker de andere liedjes van Two Door Cinema Club eens luisteren!"

Tessa: "Dit liedje is heel erg vrolijk en het is ook echt een liedje waarvan je het een dag op repeat kunt hebben staan zonder dat het saai of stom wordt. De clip draagt heel erg bij aan dat blije gevoel, chaotisch maar toch ook rustig door het wit :)."

 


 

WEEK 6 La La Latch - Pentatonix

Marije: "Je zou het misschien niet denken, maar dit liedje is helemaal accapella! Voor de mensen die Pentatonix niet kennen: PTX is een amerikaanse acapellagroep van 5 zangers: Kirstie, Scott, Mitch, Avi en Kevin. Meestal is het zo dat Kirstie, Scott en Mitch zingen. Kevin doet het beatboxen en Avi is de bas. Elk nieuwe liedje dat ze uitbrengen, luister ik altijd duizend keer achterelkaar en ik krijg er nooit genoeg van. Dit is gewoon zooo knap! La La Latch is een machup van 'Disclosure' en 'Naughty Boy' van Sam Smith. Awesome ♥"

Tessa: "Toen Marije voorstelde om dit liedje de song of the week te maken, kende ik de cover nog niet. Daarom zocht ik hem op en wauw, wat goed! Ik ken wel meer liedjes van pentatonix, maar deze had ik nog nooit gehoord."

 



WEEK 5 Fragile - Sting

Marije: "Ik wilde graag dit liedje als song of the week gebruiken, omdat het voor mij niet zomaar een liedje is. Een jongen die bij mij in de klas zat, zat samen met zijn gezin in MH17. Ik ben afgelopen week naar twee herdenkingen geweest, één op school en één in de kerk. Samen met een aantal andere leerlingen en een paar leraren heb ik Fragile gezongen op alle twee de herdenkingen. Luister goed naar de tekst, die is heel mooi en past ook goed bij de vliegramp."

 

We missen je, RIP ♥




WEEK 4 Amnesia - 5 Seconds Of Summer

Marije: "Amnesia is net iets anders dan de rest van de nummers van 5 seconds of summer. Ik vind het een heel mooi nummer en ik luister er graag naar als ik het even moeilijk heb. Ennuh... WE GAAN NAAR HUN CONCERT OMG :D"

Tessa: "We zijn allebei grote fans van 5sos en vinden het liedje heel erg leuk! Toen de videoclip uitkwam vonden we het daarom nog leuker! Ik vind de tekst vooral heel mooi! En natuurlijk zijn Ashton, Luke, Calum en Michael ook heel leuk om naar te kijken ;) Ennn.... We gaan ze live zien!!"

 


 

WEEK 3 Happy Little Pill - Troye Sivan

 Marije: "Sommigen van jullie zullen hem wel kennen: Troye Sivan. Hij is een youtube ster uit Australië met bijna 2.5 miljoen abbonees. Hij kan niet alleen mooie youtube filmpjes maken, maar hij kan ook heel goed zingen! Dit is zijn nieuwe single. Ik vind hem zo mooi!"

Tessa: "Toen Happy Little Pill uitkwam heb ik hem meteen geluisterd! Ik vind het zelf een super mooi liedje. Troye Sivan is één van mijn favoriete youtubers, dus ik vind het super leuk dat hij een album gaat uitbrengen :)"

 


 

WEEK 2 Wonderwall - Oasis

Marije: "Dit liedje kennen de meesten van jullie waarschijnlijk nog wel. Het komt uit 1995, maar komt altijd weer terug. Het is echt zo'n nummer dat je maar net leuk moet vinden. Toen Tessa en ik aan het penny boarden waren, kwamen we opeens op dit liedje en hierna ging het niet meer uit ons hoofd"

Tessa: "Ik had 'Wonderwall' laatst opeens weer in m'n hoofd. Ik had hem al heel lang niet gehoord, maar ik vond hem nog steeds leuk :) Vanaf toen heb ik hem heel veel gedraaid"

 


 

WEEK 1 Numb - Linkin Park

Marije: "Tessa liet dit nummer een tijdje geleden aan mij horen. Ik kende het wel ergens van, maar had het al lang niet meer gehoord. Het is niet echt het soort muziek waar ik normaal gesproken naar luister, maar ik vind dit zo'n gaaf nummer! Ik luister het nu al een paar dagen non-stop"

Tessa: "Ik zag dit liedje staan bij de 'popular rock music videos' op youtube, dus ik ging het luisteren. Ik vond het wel lekker klinken en het heeft een goede tekst"